Ο Τούρκος τζιχαντιστής Αλπαρσλάν Τσελίκ ο οποίος εκτέλεσε εν ψυχρώ τον Ρώσο πιλότο που εγκατέλειψε το αεροσκάφος του μετά από την κατάρριψή του από τουρκικά F-16, είναι ο νούμερο ένα καταζητούμενος για τη Μόσχα. Ο ίδιος ωστόσο δεν δείχνει να έχει συνειδητοποιήσει σε τι θέση βρίσκεται και εξακολουθεί να κάνει δηλώσεις!

Μιλώντας στο DHA  ζητά από τη Τουρκία να στείλει κι άλλα όπλα για να πολεμήσουν εναντίον της Ρωσίας. Όπλα υψηλής τεχνολογίας όπως λέει,γιατί αυτά που στέλνει τώρα η Τουρκία δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τους Ρώσους!

Ο Αλπαρσλάν Τσελίκ συστήνεται ως “διοικητής της 2ης Μεραρχίας Τουρκμένων”.

Παραδέχεται ότι οι Ρώσοι έχουν κατορθώσει να τους απωθήσουν από τις περισσότερες από τις περιοχές που ήλεγχαν αλλά λέει ότι “ο αγώνας ακόμη συνεχίζεται”. Χαρακτηρίζει ήρωες τους Τούρκους πιλότους που κατέρριψαν το ρωσικό αεροσκάφος και παραδέχεται ανοιχτά ότι η Τουρκία συνεχίζει να τους εφοδιάζει με όπλα. Απλά ζητά να τους δώσει και όπλα αντιαεροπορικής άμυνας.

Militaire.gr

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016