Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΝ Ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, στις συζητήσεις που κάνει μετά από την αποστρατεία του, κάνει αυτοκριτική και λέει ότι οι Αρχηγοί, όσο είναι σε ενέργεια, “απομονώνονται σ΄ ένα γυάλινο πύργο”. Εκείνος το κατάλαβε και μάλλον αυτό δεν μπορούσε να του το συγχωρήσει η τότε κυβέρνηση. Μόλις μίλησε δημόσια για τις συνέπειες της λαίλαπας των περικοπών…τον αποστράτευσαν.

Το ΠΝ παραμένει η μεγάλη αγάπη του Ναυάρχου και δεν το …αποχωρίζεται ούτε στις διακοπές του. Βρίσκεται στην Κρήτη και ένα βράδυ βρέθηκε σ΄έναν πύργο, όχι γυάλινο βέβαια… Στον Κόκκινο Πύργο της Κρήτης!

Όπως διαβάζουμε στο e-mesara.gr ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ βρέθηκε στο σπίτι του Πλωτάρχη ε.α (Ε) Νίκου Μαυρομανωλάκη (σηματονόμος παραλαβής της ΦΓ ΛΗΜΝΟΣ). Μαζί του και ο Αντιπλοίαρχος Παναγιώτης Δροσόπουλος. Το θέμα της συζήτησης το ΠΝ και ειδικά η Φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016