Ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, κος Φαήλος Κρανιδιώτης, σε συνέχεια κυβερνητικών δηλώσεων οι οποίες προεξοφλούν την έκδοση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που επέβαιναν στο τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο,  που προσγειώθηκε χθες το μεσημέρι, στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 «Δηλώσεις που προεξοφλούν την έκδοση των οκτώ Τούρκων ή έστω την υπονοούν, αρμόζουν μόνο σε υποτελείς.

Το ισλαμοφασιστικό  καθεστώς του Ερντογάν, αρχιδουλέμπορου και τρομοκράτη, έχει εξαγγείλει επαναφορά της θανατικής ποινής, ήδη όμως δολοφονεί ανεπισήμως πολιτικούς αντιπάλους, βασανίζει, παρεμβαίνει στην έτσι κι αλλιώς προβληματική τουρκική δικαιοσύνη.

Τυχόν παράδοση των οκτώ στα χέρια του συναυτουργού του ISIS, θα είναι κατάφωρη παραβίαση κάθε έννοιας δικαίου και ανθρωπισμού. Φαίνεται πως οι κ.κ. Τσίπρας και Κοτζιάς, εξίσου περιδεείς με τον κο Σημίτη, θέλουν το δικό τους Οτσαλάνειο άγος αλλά με μπούρκα “νομιμότητας”.»

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016