Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο εκλογών αν οι δανειστές συνεχίζουν να πιέζουν ασφυκτικά την Ελλάδα. “Αν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις ο ελληνικός λαός θα έχει πάλι το λόγο”,δηλώνει σε συνέντευξή του στη Real News.

Προαναγγέλει περικοπές στην άμυνα που έχουν να κάνουν με το κλείσιμο στρατοπέδων “τα οποία είχαν σκοπό να εξυπηρετούν μόνο ρουσφέτια λες και φυλάσσουν την Ελλάδα από…τον Ομέρ Βρυώνη”.

Ακόμη επιτίθεται με δριμύτητα κατά συγκεκριμένων κατοίκων της Κω οι οποίοι όπως υποστηρίζει δεν θέλουν να γίνουν τα hotspots για να μπορούν να συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

“Ο αρχηγός των διαφωνούντων είναι ξενοδόχος,συνήθως το ξενοδοχείο του είναι κλειστό τον χειμώνα και τα τελευταία χρόνια είναι γεμάτο από εκείνους που δήθεν κυνηγά,προκειμένου να μην μπουν στο hotspot…

Ο έτερος διαμαρτυρόμενος και αγανακτισμένος πολίτης της Κω έχει πάρει το ψευδώνυμο “ φορτιστής”. Είχε μια ταβέρνα που συνήθως έκλεινε τον Οκτώβριο και άνοιγε τον Μάϊο. Μέσα στην ταβέρνα του υπάρχουν δεκάδες πολύπριζα,όπου μετανάστες μπορούν να φορτίζουν τα τηλέφωνά τους προς 5 ευρώ τη φόρτιση”!

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016