Ο Θρύλος έτοιμος να επιστρέψει στην Πόλη για να αντιμετωπίσει τον “Κόκκινο Στρατό”

Όποιος μπορεί να ξεπεράσει τα οπαδικά του συναισθήματα στο μπάσκετ,νομίζουμε ότι μπορεί να δεχτεί πως η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού είναι τα τελευταία χρόνια η ομάδα με το περισσότερο “μέταλλο”! Η πιο σκληροτράχηλη ομάδα της Ευρώπης την οποία κανείς ποτέ δεν μπορεί να ΄ναι βέβαιος ότι την έχει κερδίσει. Οι τίτλοι που τα τελευταία χρόνια έχουν πάει στην ομάδα του Πειραιά,σχεδόν όλοι κατακτήθηκαν με ανατροπές ασύλληπτες και τρόπο μυθικό.

Απόψε ο Ολυμπιακός δίνει μια ακόμη μάχη με την τουρκική Εφές Πίλσεν.Αν κερδίσει επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη! Την Πόλη που του πάει! Εκεί που το 2012 έγραψε ιστορία νικώντας στο τελευταίο δευτερόλεπτο -κυριολεκτικά- την ομάδα του Κόκκινου Στρατού, την ΤΣΣΚΑ! Αν νικήσει απόψε την Εφές θα αντιμετωπίσει ξανά την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό.Είμαστε βέβαιοι ότι στη Μόσχα όλοι απόψε υποστηρίζουν Εφές.

Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό. Το βίντεο για να …φτιάξουμε κλίμα.Είναι μερικές από τις πολύ μεγάλες νίκες του τα τελευταία χρόνια,αλλά και η ομορφιά του αθλήματος που λέγεται μπάσκετ και μας έχει χαρίσει απίστευτες χαρές και σε επίπεδο συλλόγων αλλά και Εθνικής Ομάδας.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016