Ο Ερντογάν στο Αρχηγείο Ενόπλων Δυνάμεων για πρώτη φορά μετά από το πραξικόπημα-Βίντεο

Για πρώτη φορά μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν επισκέφθηκε το Αρχηγείο των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.Έχοντας δίπλα του τον Αρχηγό στρατηγό Ακάρ που παρέμεινε στη θέση του παρά το γεγονός ότι δεν είχε καταλάβει τίποτα για όσα συνέβαιναν στις ΕΔ,ο Ερντογάν έδωσε “ψήφο εμπιστοσύνης” σ΄ ένα στράτευμα που βρίσκεται στον αέρα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι η εμπιστοσύνη της κυβέρνησης και του Ερντογάν ακόμη δεν έχει επανέλθει.Είναι ενδεικτική η απόφαση να ματαιωθεί η παρέλαση της 30ης Αυγούστου για την Ημέρα της Νίκης όπως μετέδωσε το Anandolu.

Η επίσκεψη Ερντογάν είναι πρώτα απ΄  όλα και πάνω απ΄ όλα επικοινωνιακή κίνηση.Αλλά δεν αρκεί η επικοινωνία για να λύσει τα προβλήματά του ο Ερντογάν.

Το βίντεο και οι φωτογραφίες από του Αρχηγείο του τουρκικού επιτελείου.

erdogan

erdogan

erdogan

erdogan

2016-08-03-genelkurmay-14

erdogan

erdogan

erdogan

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016