Ο Γ.Ραγκούσης αποκαλυπτικός για πολιτική και Άμυνα στο Militaire.gr

Ο πρώην ΑΝΥΕΘΑ Γιάννης Ραγκούσης μιλά στο Militaire.gr  για την πολιτική μάχη που δίνει ως υποψήφιος για την ηγεσία της νέας Προοδευτικής Παράταξης. Ως ΑΝΥΕΘΑ ο Γιάννης Ραγκούσης, παρά το γεγονός ότι έμεινε λίγο, άφησε έργο. Η απόφασή του για τις μεταθέσεις του προσωπικού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ιστορική για δύο λόγους: ο πρώτος ότι ήταν μια απόφαση που έβαζε το θέμα μεταθέσεις σε μια βάση αξιοκρατείας.Ο δεύτερος είναι πως ακριβώς γι΄ αυτό το λόγο οι διάδοχοί του δεν την εφάρμοσαν….

Ο Γιάννης Ραγκούσης μιλά για πολιτική αλλά και για την Εθνική Άμυνα. Για το προσωπικό και τα προβλήματά του. Επαναλαμβάνει την πρόταση του για εξίσωση μισθών βουλευτών και στελεχών των ΕΔ που ρισκάρουν κάθε μέρα τη ζωή τους. Τέλος αποκαλύπτει ένα περιστατικό από την θητεία του στο ΥΠΕΘΑ που αποδεικνύει πόσο πρόχειρα κάποιοι αντιμετωπίζουν μεγάλα και σοβαρά θέματα όπως η ΑΟΖ και τα ενεργειακά αποθέματα της χώρας.

Δείτε τη συνέντευξη.

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016