Ο καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής Θεωρίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ¨ξεγυμνώνει” ένα,ένα τα επιχειρήματα του Ταγίπ Ερντογάν και της Τουρκίας ,αναλύει τα αποτελέσματα της επίσκεψής του σε Αθήνα και Κομοτηνή και εξηγεί γιατί ζητά από το Θεό να του δώσει πολλά χρόνια ζωής!

Χτυπά καμπάνες κι όχι καμπανάκια κινδύνου και θεωρεί αυτονόητη και απαραίτητη την αμυντική θωράκιση και επαγρύπνηση της χώρας. Υποστηρίζει ότι με την επίσκεψη Ερντογάν κατέρρευσε οριστικά το μύθευμα της ελληνοτουρκικής φιλίας.

Μιλά για τον τρόπο με τον οποίο τα πολιτικά κόμματα αντιμετψπίζουν τα εθνικά θέματα και αναλύει με μοναδικό τρόπο την γεωπολιτική κατάσταση στην περιοχή, επισημαίνοντας τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα.

Η συνέντευξή του θα μεταδοθεί από το Militaire.gr το Σάββατο.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016