Ο Βίτσας εγκαλεί βουλευτή που ξεπέρασε τα όρια αμφισβητώντας τη μαχητικότητα των ΕΔ!

Συναίνεση στην Άμυνα; Ούτε για αστείο… Ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας αναγκάστηκε σήμερα να εγκαλέσει βουλευτή που έχει ξεπεράσει τα όρια όταν αναφέρεται σε θέματα που ΄χουν να κάνουν με τη μαχητικότητα των ΕΔ!

Μιλώντας στη Βουλή για τον προϋπολογισμό,ο κ. Βίτσας διεμήνυσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ισχυρές και ζήτησε να “συγκρατηθεί” ένας τουλάχιστον βουλευτής, ο οποίος έχει υπερβεί τα εσκαμμένα περί της μαχητικότητας και της δυνατότητας των Ενόπλων Δυνάμεων!

Τι είπε στην ομιλία του:

Το 2018, η χώρα βγαίνει από την μνημονιακή επιτροπεία, αυτό είναι κοινώς παραδεκτό, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος τόνισε ότι αυτή η κυβέρνηση είναι που πετυχαίνει να βγάλει την χώρα από την επιτροπεία.

“Σε αυτό τον δρόμο της αποτελεσματικότητας πρέπει να μείνουμε σταθερά προσανατολισμένοι, έως ότου ολοκληρωθεί και η συμφωνία. Και χρειάζεται επιμονή και σοβαρότητα ώστε καμία σκέψη ή πράξη να μην κλονίσει την ολοκλήρωση της προσπάθειας της χώρας. Κι από την δική μας πλευρά και από την πλευρά των θεσμών, οι οποίοι οφείλουν να σεβαστούν και την υπογραφή τους και τις υποχρεώσεις τους και την προσπάθεια του ελληνικού λαού. Συγχρόνως απαιτείται να σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα και μέσα από αυτό τον σχεδιασμό θα δοκιμαστούμε ως κυβέρνηση σε ένα ευκρινές σύστημα κινήτρων και υποχρεώσεων που αφορούν το πολιτικό σύστημα, το νέο παραγωγικό πρότυπο και την ανασύσταση του κοινωνικού κράτος…” τόνισε ο κ. Βίτσας.

Ως το δεύτερο χαρακτηριστικό της περιόδου, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε τον κοινωνικό προσανατολισμό, τα μέτρα που κρατούν την κοινωνία όρθια με έμφαση στους πλέον θιγμένους πολίτες και των πιο αδύναμων.

Μιλώντας ο κ. Βίτσας για το τρίτο χαρακτηριστικό της περιόδου, είπε πως αυτό είναι ο φόβος και η πανικόβλητη αντίδραση του προϋπάρχοντος συστήματος, πολιτικού, παραοικονομικού, αντικοινωνικού και επικοινωνιακού και κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι “υπερασπίζεται το σύστημα του αμύνεσθαι περί πάρτης” καταλογίζει σε αυτή την κυβέρνηση ότι για το μόνο που αγωνίζεται είναι να κρατάει την εξουσία, “η οποία θεωρεί ότι της ανήκει”. “Αυτή η λογική πρέπει να βγει από το μυαλό τους. Εμείς θα συνεχίζουμε να παλεύουμε, αλλά θα πρέπει να μας απαντήσει το παλιό σύστημα πως τα κατάφερε να δημιουργήσει δημόσιο χρέος 300 δισεκατομμύρια”, ανέφερε ο αν. Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Τέλος, ο κ. Βίτσας διεμήνυσε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ισχυρές και ζήτησε να “συγκρατηθεί” ένας τουλάχιστον βουλευτής, ο οποίος έχει υπερβεί τα εσκαμμένα περί της μαχητικότητας και της δυνατότητας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016