Ο Α/ΓΕΣ Βασίλης Τελλίδης “τελειώνει” τον Μάρτιο μετά από τις δηλώσεις για τα οικονομικά

Τα παράπονα του Α/ΓΕΣ Βασίλη Τελλίδη για την περικοπή του προϋπολογισμού του ΓΕΣ ,έχουν προκαλέσει την οργή της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ. Και ειδικά του ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα ο οποίος θεωρεό ακατανόητη την ενέργεια του Α/ΓΕΣ “παραμονές της 28ης Οκτωβρίου να κάνει δηλώσεις με τέτοιο πνεύμα …απόγνωσης”.

Ουδείς βέβαια μπορεί να αμφισβητήσει τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίσει ο Στρατός Ξηράς όπως και τ΄ άλλα Όπλα. Όμως όσοι ενοχλήθηκαν από τις δηλώσεις Τελλίδη υπενθυμίζουν ότι “ ο Αρχηγός δεν έκανε αισθητή την διαφωνία του όταν πρόσφατα εγκρίνονταν ακριβοπληρωμένες θέσεις εξωτερικού οι οποίες θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Ούτε αντέδρασε κάθετα στην παραχώρηση διαμερισμάτων ιδιοκτησίας του ΣΞ σε αξιωματικούς που ΔΕΝ τα δικαιούνταν”.

Με απλά λόγια, τον Μάρτιο αλλάζουμε Α/ΓΕΣ.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016