Ο Α/ΓΕΑ στη Λήμνο οι Τούρκοι στα αεροδρόμιά τους-Φωτογραφίες

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, πραγματοποίησε επίσκεψη στην 130 Σμηναρχία Μάχης (ΣΜ), στη Λήμνο, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της, Σμήναρχος (Ι) Παναγιώτης Βάλσαμος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχηγός συνομίλησε με το ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό του κλιμακίου των αεροσκαφών και του ελικοπτέρου ετοιμότητας, αντάλλαξε απόψεις και έδωσε κατευθυντήριες οδηγίες.

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι σήμερα οι Τούρκοι έκαναν τρεις παραβιάσεις,μία εκ των οποίων εξελίχθηκε σε εμπλοκή. Σε σχέση με άλλες περιπτώσεις επισκέψεων οποιουδήποτε Έλληνα πολιτικού ή στρατιωτικού, η κατάσταση σήμερα ήταν σχετικά ήρεμη.

Print Friendly, PDF & Email
Δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016