“Συναγερμός” πολιτών για τις νέες περικοπές που ζητούν οι δανειστές στα κονδύλια της Εθνικής Άμυνας.Διαψεύδοντας όσους επιμένουν να υποστηρίζουν ότι οι πολίτες συμφωνούν -στην πλειοψηφία τους- ότι οι δαπάνες για την Άμυνα είναι περίπου “άχρηστες”, πολίτες αξιοποιούν το AVAAZ.org και κάνουν ηλεκτρονικό “δημοψήφισμα” για να εκφραστεί δυνατά το όχι σε νέες περικοπές.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν με τρόπο απλό και ξεκάθαρο την αντίθεσή τους μπορούν να το κάνουν πατώντας ΕΔΩ.

To Avaaz σημαίνει «φωνή» σε πολλές γλώσσες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας. Ιδρύθηκε το 2007 με μια βασική, δημοκρατική αποστολή: να κινητοποιήσει πολίτες απ’όλη την υφήλιο για να γεφυρώσουμε το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στον κόσμο που ζούμε και στον κόσμο που οι περισσότεροι άνθρωποι θα θέλαμε.

Το Avaaz κινητοποιεί εκατομμύρια πολίτες από κάθε κοινωνικό στρώμα μέσα από δράσεις πάνω σε φλέγοντα τοπικά, εθνικά και παγκόσμια θέματα — από διαφθορά και φτώχια μέχρι ανθρώπινα δικαιώματα και κλιματική αλλαγή. Το μοντέλο διαδικτυακής οργάνωσης του Avaaz επιτρέπει σε χιλιάδες πολιτικές δράσεις, μικρές ή μεγάλες, να συνδυαστούν για να δημιουργήσουν μια ισχυρή, συλλογική δύναμη.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016