Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Νέοι διάλογοι μεταξύ του προέδρου της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ και του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα αποκαλύπτονται στο βιβλίο που φέρει τον τίτλο “Ένας πρόεδρος δεν πρέπει να τα λέει αυτά” και περιέχει εκμυστηρεύσεις του Γάλλου προέδρου σε δυο δημοσιογράφους της εφημερίδας Le Monde.

Αίσθηση προκαλεί το σχόλιο των δημοσιογράφων που ήταν παρόντες σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Φρανσουά Ολάντ με τον Αλέξη Τσίπρα: “Ο Φρανσουά Ολάντ μοιάζει σαν να απευθύνεται στον μικρό αδερφό του που είναι λίγο χαμένος. Η διαφορά ηλικίας – οι δυο άνδρες έχουν ακριβώς 20 χρόνια διαφορά – και πάνω απ όλα η εμπειρία (του Ολάντ ) παίζει σημαντικό ρόλο”.

Διαβάστε περισσότερα στο thepressroom.gr

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016