Οι “σωτήρες της συμφοράς” Ευρωπαίοι κάνουν “χιούμορ” με το ελληνικό δράμα

Την ώρα που ο ελληνικός λαός υποφέρει από την εφτάχρονη λιτότητα και τη φτώχεια και το αδιέξοδο στην ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης έχει αρνητικές συνέπειες στην ελληνική οικονομία, αξιωματούχος της ευρωζώνης επιδίδεται σε προκλητικούς αστεϊσμούς.

Μιλώντας σήμερα σε δημοσιογράφους χαριτολογώντας προέτρεψε τους δημοσιογράφους να πάνε για σκι, «Μπορείτε άφοβα να πάτε για σκι», και ουσιαστικά παρέπεμψε για την ολοκλήρωση της συμφωνίας στη συνεδρίαση του Eurogroup τον Ιούλιο.

Συγκεκριμένα, ο ανώτερος αξιωματούχος της ευρωζώνης δήλωσε σήμερα από τις Βρυξέλλες ότι παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει κατεπείγουσα ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα για τη δεύτερη αξιολόγηση, είναι ευκταίο οι διαβουλεύσεις αυτές να κλείσουν το ταχύτερο δυνατό. Ο ίδιος τόνισε ότι με βάση τα σημερινά δεδομένα, το καλύτερο ενδεχόμενο που θα μπορούσε να προκύψει μετά το Eurogroup της Δευτέρας είναι η επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα για το κλείσιμο της αξιολόγησης.

Διαβάστε περισσότερα στο thepressroom.gr

Print Friendly, PDF & Email
Δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016