Την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2017, οι πολεμιστές της Α’ ΜΚ, με τη συνδρομή  της ” Τράπεζας Αίματος Δημήτρης ΒΛΩΝ ”   θα συναντηθούν με τα Αδέρφια που φόρεσαν τον Πράσινο Μπερέ, για να αποδείξουν πως πίσω και από το θάνατο ξέρουν να βλέπουν και να ελπίζουν στη ζωή, με γνώμονα τις αναμνήσεις τους και τη συντροφικότητά τους θα μαζευτούν μακρυά από τύπους και πρωτόκολλα, και αντί για δάκρυα θα καλέσουν για την ζωογόνο προσφορά αίματος, αυτή τη φορά στο όνομα Παναγιώτη, του γιού του αγαπημένου τους συμπολεμιστή και μπροστάρη Χρήστου Ρούβαλη.

Ξέροντας την αξία του αίματος, έχοντας βιώσει ένα πόλεμο,  γνωρίζουν ότι προτιμότερο ακόμα κι από ένα κερί, είναι η προσφορά του πολυτιμοτέρου της ζωής, του αίματος, στην μνήμη του πρόωρα αδικοχαμένου Παναγιώτη .

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016