Η αντίστροφη μέτρηση τελείωσε και οι κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις άρχισαν. Παρά τις διαρροές και τις διαβεβαιώσεις ότι θα είναι …ήρεμες, η ανησυχία για τους ενδιαφερόμενους είναι μεγάλη. Όπως συμβαίνει πάντα σ΄ αυτές τις περιπτώσεις οι φήμες και οι πληροφορίες που κυκλοφορούν στους διαδρόμους παίζουν με τα νεύρα όσων αγωνιούν.

Τα “χαρτάκια” και τα τηλεφωνήματα δίνουν και παίρνουν και υπάρχει μεγάλη κινητικότητα. Κάποιοι θυμήθηκαν και την ομάδα των … 3 Κ η οποία επί κυβερνήσεων Σαμαρά είχε άποψη και την επέβαλλε στις κρίσεις. Λέγεται ότι αυτή η ίδια ομάδα είναι “ζωηρή” και στις φετεινές κρίσεις. Ειδικά στον Στρατό Ξηράς. Πολύ σύντομα θα ξέρουμε αν έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν ότι τα 3 “γαλάζια” Κ είναι πάλι στο γήπεδο.

Militaire.gr

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016