Στην ιστοσελίδα του Κόμματος των Αδελφών Μουσουλμάνων «FREEDOM AND JUSTICE», υπάρχει ανάρτηση «Ο Ελ- Σίσι στην Ελλάδα για την οριοθέτηση των συνόρων και για να προδώσει την Τουρκία», στο οποίο επικαλείται ανώνυμες δημοσιογραφικές πηγές από την αιγυπτιακή Προεδρία της Δημοκρατίας, οι οποίες ισχυρίζονται, ότι η επίσκεψη του Αιγύπτιου Προέδρου στην Ελλάδα και οι συναντήσεις του με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας και τον Πρόεδρο της Κύπρου, έχουν ως στόχο την πολιορκία της Τουρκίας, μέσω της συνομολόγησης μιας νέας συμφωνίας οριοθέτησης των θαλάσσιων συνόρων στη Μεσόγειο, σε συνεργασία με την σιωνιστική οντότητα, ώστε να καταληφθεί η ανακάλυψη του φυσικού αερίου, όπου εφάπτονται τα σύνορα μεταξύ Κύπρου, Τουρκίας, Ελλάδας, Αίγυπτου και σιωνιστικής οντότητας.
Οι ίδιες πηγές, σύμφωνα με την ανάρτηση αναφέρουν ότι ο Σίσι θέλει να τιμωρήσει την Τουρκία διότι στάθηκε ενάντια στο στρατιωτικό του πραξικόπημα, σε συνεργασία με την Κύπρο και την Ελλάδα, για να πολιορκηθεί η Τουρκία οικονομικά και στρατιωτικά. Ο Αιγύπτιος Πρόεδρος θεωρεί ότι η τριμερής συνάντησή του με την Ελλάδα και την Κύπρο θα αποτελέσει άξονα για την πολιορκία της Τουρκίας, μέσω οριοθέτησης των θαλάσσιων συνόρων της Αιγύπτου με την Κύπρο και την Ελλάδα.
Η ίδια πηγή διευκρίνισε ότι η «Αίγυπτος του πραξικοπήματος» συνδέθηκε με μια πολύ ιδιαίτερη σχέση, μετά το πραξικόπημα της 30ής Ιουνίου, με την Ελλάδα και την Κύπρο, οι οποίες έχουν διάφορους στόχους, μεταξύ των οποίων η οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου, για να επιβεβαιώσουν τη συνεργασία στην πολιορκία της Τουρκίας, η οποία στέκεται εναντίον του Σίσι και του Μπασάρ Αλ-Άσαντ, να συμφωνήσουν σε όσα αφορούν τις πηγές ενέργειας και να αντιμετωπίσουν τις τουρκικές απειλές.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016