Η Ακαδημία Αθηνών πρόετεινε δύο κατοίκους της Λέβου ,την Αιμιλία Καμβύση, τον Στρατή Βαλιαμό και την Αμερικανίδα ηθοποιό Σούζαν Σάραντον για το Νόμπελ Ειρήνης. Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας -οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους για να είμαστε δίκαιοι- με βάση τα όσα λένε δημοσίως το τελευταίο ειδικά διάστημα θα πρέπει να προτείνουν τον Ταγίπ Ερντογάν και τον Αχμέτ Νταβούτογλου!

Τόσες δηλώσεις υποστήριξης και …αναγνώρισης του έργου της Τουρκίας στο προσφυγικό μόνο …με Νόμπελ μπορούν να επιβραβευθούν! Για να καλύψουν τα 2 επιπλέον δις που ζητά η Τουρκία από τους Ευρωπαίους για να συνεχίσει να στέλνει πρόσφυγες στο Αιγαίο με μια μικρή καθυστέρηση!

Το Νόμπελ το δικαιούνται επίσης για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους, την εν ψυχρώ εκτέλεση του ενός πιλότου από Τούρκο τζιχαντιστή, τις κατηγορίες για λαθρεμπόριο πετρελαίου με το ISIS και βέβαια για την εξαιρετική συμπεριφορά της τουρκικής αεροπορίας στο Αιγαίο.

Καλή επιτυχία…

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016