Νεκρός διοικητής της Χεζμπολάχ

Η οργάνωση Χεζμπολάχ του Λιβάνου ανακοίνωσε ότι ο Μουστάφα Μπαντρεντίν, υψηλόβαθμος διοικητής της, σκοτώθηκε, από αεροπορική επιδρομή των Ισραηλινών στα σύνορα του Λιβάνου με τη Συρία.

“Ο Μουστάφα Μπαντρεντίν έλαβε μέρος στις περισσότερες από τις επιχειρήσεις ισλαμικής αντίστασης από το 1982,” ανέφερε σε ανακοίνωσή της, η Χεζμπολάχ, ενώ σκοτώθηκε την Τρίτη το βράδυ.

Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μουστάφα Μπαντρεντίν σκοτώθηκε από μια μεγάλη έκρηξη που έγινε σε μία από τις βάσεις της, κοντά στο αεροδρόμιο στην πρωτεύουσα της Συρίας, Δαμασκό.

Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι η οργάνωση διερευνά αν η έκρηξη αυτή, προκλήθηκε από αεροπορικό βομβαρδισμό, πυραυλική επίθεση ή πυρά πυροβολικού.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016