Η διοίκηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά απαγορεύει την είσοδο σε υπουργό της κυβέρνησης! Η ιδιοκτησία του Ισκαντάρ Σάφα φαίνεται αποφασισμένη να “ανεβάσει τους τόνους” στην αντιπαράθεσή της με την ελληνική κυβέρνηση.

Ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας έχει προγραμματίσει επίσκεψη σήμερα στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Σκοπός της επίσκεψης η ενημέρωση των εργαζομένων για την τύχη του Ναυπηγείου.

Χθες το απόγευμα η υπό τον Ισκαντάρ Σάφα διοίκηση του Ναυπηγείου Σκαραμαγκά, με επιστολή της ενημερώνει τον κ.Πιτσιόρλα, ότι δεν μπορεί να επισκεφθεί το Σκαραμαγκά! Του επισημαίνουν μάλιστα ότι όταν θελήσει να επισκεφθεί ξανά τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά,θα πρέπει να τους ενημερώσει εγκαίρως!

Παρόλα αυτά από το επιτελείο Πιτσιόρλα λένε ότι η επίσκεψη θα γίνει κανονικά.

Ο Σάφα αντιδρά εδώ και καιρό στις κινήσεις που κάνει η ελληνική κυβέρνηση. Από το περιβάλλον Σάφα ,λένε πως υπήρχε συμφωνία για χρήση των εγκαταστάσεων των Ναυπηγείων για την ολοκλήρωση των υποβρυχίων. Κατηγορούν την ελληνική πλευρά,ότι δεν σταμάτησε εκεί αλλά προχώρησε σε μια σειρά εργασιών συντήρησης πλοίων του Στόλου. Και καλά έκανε…

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016