Νίκος Γκάλης ο Έλληνας Θεός του μπάσκετ στο Hall of Fame!

O Νίκος Γκάλης στο  Hall Of Fame χωρίς να  έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ.Γιατί τέτοιος παίκτης δεν χρειάζεται επιβεβαιώση ούτε από το NBA.

Η επιλογή του Νίκου Γκάλη είναι μόλις η έκτη μη Αμερικανού παίκτη που δεν έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ. Η πρώτη ήταν του Σεργκέι Μπέλοφ (1992), ακολούθησε ο Κρέσιμιρ Τσόσιτς(1996) και ο Ντίνο Μενεγκίν το 2003. Το 2004 επιλέχθηκε ο Ντράζεν Νταλίμπαγκιτς και το 2013 ο Όσκαρ Σμιντ.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης συνεχάρη τον Νίκο Γκάλη για την είσοδό του στο Hall of Fame. Η σχετική δήλωση:«Θα ήθελα να συγχαρώ προσωπικά αλλά και εκ μέρους ολόκληρης της Κυβέρνησης τον Νίκο Γκάλη για την είσοδο του στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame. Ο Νίκος Γκάλης, με τις απαράμιλλες ικανότητές του, σήκωσε ψηλά το ελληνικό μπάσκετ και αποτέλεσε σημείο αναφοράς για το ευρωπαϊκό ως παίκτης – σύμβολο του αθλήματος. Η ύψιστη αυτή τιμή ανήκει πρώτιστα στον ίδιο, αντανακλά όμως και στον αθλητισμό της χώρας μας, που με συνέπεια καλλιεργεί τους σπόρους που έσπειραν μεγάλοι αθλητές της ώστε να βρίσκεται πάντα σε υψηλό επίπεδο».

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016