Μπορούν και δημόσιοι υπάλληλοι να μπαίνουν στα ΔΣ της ΕΑΑΣ; Απ΄ότι φαίνεται ναι

Αν κι έχουμε φθάσει στο 2017 ,η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού εξακολουθεί να λειτουργεί με λογική που παραπέμπει σ΄ άλλες δεκαετίες. Του μακρινού παρελθόντος κι όχι του …μέλλοντος εννοείται. Όμως ακόμη και μ΄ αυτή τη παραδοχή , είναι δύσκολο να κατανοήσει κάποιος αυτό που πήγε να συμβεί στο παράρτημα της ΕΑΑΣ στη Λάρισα.

Πρώην στέλεχος των ΕΔ το οποίο ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ για να προσληφθεί στη συνέχεια μέσω διαγωνισμού στο δημόσιο -και τα κατάφερε- έθεσε υποψηφιότητα και εξελέγη ΠΑΜΨΗΦΕΙ στο ΔΣ του τοπικού παραρτήματος! Λίγες ώρες μετά βέβαια παρταιτήθηκε μετά από το θόρυβο που προκλήθηκε!

Όμως και μόνο το γεγονός ότι έγινε προσπάθεια να ενταχθεί στο ΔΣ της ΕΑΑΣ προκαλεί πολύ μεγάλα ερωτήματα για το τι συμβαίνει στο χώρο των “θεσμικών ενώσεων αποστράτων”.

Θα είχε ενδιαφέρον να μας εξηγούσε η ΕΑΑΣ τι έχει συμβεί…

Print Friendly, PDF & Email
Δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016