Η εταιρεία ISI Hellas  συμμετείχε  σε μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις Αμυντικών συστημάτων της ευρύτερης περιοχής, ‘Indodefence 2016’, η οποία διεξήχθη στην Jakarta μεταξύ 2-5 Νοεμβρίου.

Η ISI Hellas προχώρησε στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας (MOU) με την Ινδονησιακή κρατική εταιρεία PT LEN (PERSERO) με σκοπό το σχεδιασμό και ανάπτυξη συστημάτων Τακτικών Ζεύξεων Δεδομένων (Tactical Data Links) όπως και Διοίκησης & Ελέγχου (Command & Control) για την κάλυψη των δικτυο-κεντρικών αναγκών των Ινδονησιακών Ενόπλων Δυνάμεων.

Oι δύο εταιρείες θέτουν τα θεμέλια για μία μακρόχρονη και ουσιαστκή συνεργασία με σκοπό το σχεδιασμό και υλοποίηση ενός μοντέρνου και αποτελεσματικού συστήματος Τακτικών Ζεύξεων Δεδομένων, το οποίο θα ικανοποιεί πλήρως τόσο τις σημερινές όσο και τις μέλλοντικές ανάγκες των Ινδονησιακών Ενόπλων Δυνάμεων, χωρίς περιορισμούς και με πλήρη ικανότητα ιδίας μετέπειτα συντήρησης και υποστήριξης.

Η υπογραφή του MOU πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της 1ης Ημερίδας Ελληνικών – Ινδονησιακών Αμυντικών Βιομηχανιών η οποία οργανώθηκε κατά την επίσκεψη του Έλληνα Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου στην Τζακάρτα, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση του Ινδονήσιου ομολόγου του, Ryamizard Ryacudu, στο πλαίσιο της έκθεσης αμυντικού υλικού INDODEFENCE 2016, EXPO AND FORUM.

 

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016