Είχαμε να τους ακούσουμε από το 2004 και τον Μπαϊρακτάρη. Από εκεί ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είχε μιλήσει για τους νταβατζήδες. 11 χρόνια μετά από το βήμα της Βουλής ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος χρησιμοποίησε την ίδια λέξη αναφερόμενος αυτή τη φορά στο χώρο των τηλεοπτικών καναλιών.

Ο Καμμένος μαινόμενος καταφέρθηκε αρχικά κατά των εταιρειών δημοσκοπήσεων κάνοντας λογο για στενές σχέσεις καναλιών με εταιρείες δημοσκοπήσεων και επικαλέστηκε συγκεκριμένα παραδείγματα δημοσκοπήσεων που προεκλογικά έδειχναν το κόμμα του να μην μπαίνει στη Βουλή.
“Εταιρείες δημοσκοπήσεων στις οποίες επιτρέπουμε ακόμη να λειτουργούν, σε συνεργασία με τα κανάλια προσπάθησαν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη” σημείωσε σε έντονο ύφος.

Εκεί που ανέβασε τόνους όμως ήταν όταν άρχισε να επιτίθεται προσωπικά κατά του επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Τον κατηγόρησε ότι  “από τα προεκλογικά εξυμνητικά άρθρα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, πέρασε, μετά τις εκλογές, στους εκβιασμούς. Διάβασε μάλιστα το περιεχόμενο sms που, όπως είπε, ο εν λόγω επιχειρηματίας του έστελνε στο κινητό του. “Αυτές οι εποχές τελείωσαν” είπε χαρακτηριστικά”.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Καμμένος σ΄ ένα από τα sms έγραφε ότι “μέχρι τα Χριστούγεννα η κυβέρνηση θα τελειώσει”.

Μεγάλη μάχη στα media κι ακόμη είμαστε στην αρχή.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016