Προς το blogspot με την επωνυμία Stratiotikos:

Γνωρίζοντας ότι δεν είστε δημοσιογράφοι αλλά στρατιωτικοί, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι είναι άκομψο να χρησιμοποιείται “ατόφια” δημοσιογραφική ύλη επαγγελματιών που ζουν απ΄ αυτή τη δουλειά και να μην αναφέρεται τη πηγή!

Το “απατεωνίστικο” κολπάκι που κάνετε να βάζετε αυτούσια τα κείμενα και στο τέλος τη λέξη “πηγή” με τόσο αχνά γράμματα που μόνο οι …Ίκαροι ίσως να τα …ξεχωρίζουν δεν αρκεί.

Οι δημοσιογράφοι δεν έχουν την ασφάλεια του μισθού του δημοσίου για να κάνουν τη “πλάκα” τους, όπως οι διαχειριστές του Stratiotikos που μήνας βγει, μήνας μπει ένα εισόδημα το ΄χουν σταθερό.

Συνεπώς από τώρα και στο εξής μπορούν να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε ρεπορτάζ του Militiaire.gr επιθυμούν αρκεί να αναφέρουν σε ΕΜΦΑΝΕΣ σημείο τη πηγή με το τίτλο του Militaire.gr  και με κάποιο χρωματισμό που θα μπορούμε κι εμείς οι σχεδόν …50ρηδες με την πρεσβυωπία να το βλέπουμε. Εμείς έχουμε επιλέξει ένα πολύ έντονο κόκκινο κι όπως θα ΄χουν διαπιστώσει βάζουμε πάντα τις πηγές από τις οποίες αντλούμε κάποια θέματα.

Καλή συνέχεια λοιπόν…

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016