Για επικίνδυνη εξέλιξη, που πρέπει να αποτραπεί, προειδοποιεί η Λαϊκή Ενότητα, σχετικά με το ενδεχόμενο εμπλοκής του ΝΑΤΟ στο προσφυγικό ζήτημα, ενώ χαρακτηρίζει τη στάση της κυβέρνησης για το θέμα «καθησυχαστική» και «υποχωρητική».

Συγκεκριμένα σε δήλωσή του, ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΛΑΕ, Αλέκος Καλύβης, επισημαίνει:

«Εντυπωσιάζει η στάση του πρωθυπουργού απέναντι στην προσπάθεια εμπλοκής του ΝΑΤΟ στο προσφυγικό ζήτημα, που με πλήρη αγνόηση και περιφρόνηση της χώρας μας αποφάσισαν Μέρκελ-Νταβούτογλου. Είναι χαρακτηριστική επίσης η στήριξη δια της σιωπής των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Εν.Κεντρώων. Σε μια ευαίσθητη περιοχή που έχει γίνει θέατρο πολέμου και με ευθύνη του ΝΑΤΟ, που υπάρχει ενεργός αμφισβήτηση των συνόρων μας, η επικίνδυνη αυτή εξέλιξη -που πρέπει να αποτραπεί- θυμίζει αυτό που λέει ο λαός μας: βάζουν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα».

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016