«Ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά είναι όσα αναφέρει ο κ. Παπαχρήστος στα «Νέα» σχετικά με το ταξίδι του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κ. Κατσίκης δεν ήταν ποτέ στο κυβερνητικό αεροσκάφος, ούτε θεωρείται «πολυπληθής» η συνοδεία όταν μέσα σε αυτό υπήρχαν συνολικά έξι άτομα. Το κόστος του ταξιδιού είναι μικρότερο σε σχέση με τα εισιτήρια από Αθήνα για Φλόριντα και Ουάσινγκτον μέσω Ισπανίας. Όσο για τα έξοδα της μπάντας πληρώθηκαν από τους ομογενείς, από τους διοργανωτές των εκδηλώσεων στη Φλόριντα.

Μάλλον ο κ. Παπαχρήστος ανησυχεί για την αυριανή συζήτηση στη Βουλή σχετικά με τα ζητήματα διαφθοράς και διαπλοκής. Ενδεχομένως έχει κάθε λόγο να φοβάται για λογαριασμούς στην Ελβετία ή κάτι άλλο…».

 Militaire.gr

Avatar
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016