Τελικά δεν επρόκειτο για συνωνυμία. Το Militaire.gr είχε γράψει προχθές ότι το όνομα του Βλάση Καμπούρογλου περιλαμβάνεται στις λίστες των Panama Papers! Ο Β.Καμπούρογλου είχε ρόλο μυστηριώδη στην υπόθεση των ρωσικών TOR M-1.Ο θάνατός του στην Τζακάρτα είναι κι αυτός ένα μυστήριο. Τώρα έρχεται να προστεθεί και το ερώτημα για το ποιος διαχειρίζεται τα χρήματα των offshore οι οποίες περιλαμβάνονται στα Panama Papers.

Η εφημερίδα Πρώτο Θέμα έχει σήμερα σχετικό ρεπορτάζ και κάνει αναφορά στην  Γκορντάνα Σανάνη. Μια γυναίκα-φάντασμα όπως γράφει η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα από τις αρχές της δεκαετίας του 90.

Ήρθε από τη Γιουγκοσλαβία ως αντιπρόσωπος της εταιρείας Jugo Inter Export.

Ηταν το δεξί  χέρι του Βλάση Καμηούρογλου σε διάφορες εταιρείες ανά τον κόσμο κάποιες από τις οποίες φιγουράρουν από την περασμένη Δευτέρα στη διευρυμένη βάση δεδομένων που δημοσιοποίησε το ICH International Consortium of Ivrestigative loumalists για τα Panama Papers .

Όπως σημειώνει η εφημερίδα η Γκορντάνα Σανάνη κατοικεί μόνιμα στο Λονδίνο και όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν οι σχέσεις της με τον Καμπούρογλου επαγγελματικά ήταν πολύ στενές.

Και φαίνεται ότι παραμένουν μέσω…Παναμά.

Το ερώτημα είναι αν θα ασχοληθεί κάποιος από την Αθήνα για να διαπιστωθεί τις ακριβώς κρύβεται σ΄ αυτές τις offshore Καμπούρογλο στον Παναμά. Πιθανότα και τα …λεφτά των TOR M1.

Militaire.gr

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016