Με ποιον πρώην Α/ΓΕΣ συναντήθηκε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος για μιάμιση ώρα στο γραφείο του

Επί μιάμιση ώρα συναντήθηκαν στο ΥΠΕΘΑ ο Πάνος Καμμένος και ο πρώην Αρχηγός ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς. Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του ΥΕΘΑ, ένα χώρο από τον οποίο ο πρώην Α/ΓΕΣ έχει…αναμνήσεις. Σ΄ αυτό το γραφείο έδωσε την τελευταία μάχη του με τη στολή του αξιωματικού. Εκεί έλαβε την απόφαση για να παραιτηθεί ,μετά από την κάθετη διαφωνία του να δεχτεί οδηγίες για τις κρίσεις στον Στρατό.

Τι έλεγαν τόση ώρα οι δυό τους; Άγνωστο ομολογούμε. 

Ο πρώην Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς -κι όχι μόνο αυτός ο Αρχηγός- έχουν κάνει προσκληθεί για συζήτηση και από άλλους προέδρους και πρώην πρωθυπουργούς. Ο Κώστας Καραμανλής έχει κάνει τέτοιες συναντήσεις.

Οι απόψεις των πρώην Αρχηγών είναι πάντα χρήσιμες. Ειδικά αυτή τη περίοδο που τα ελληνοτουρκικά είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη φάση η κατάθεση των απόψεών τους είναι αναγκαία.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016