Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος “επικύρωσε” την “ανακωχή” στον “πόλεμο” που είχε ξεσπάσει με τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις Μουζάλα για τα Σόπια. Απευθυνόμενος στην πτέρυγα της ΝΔ η οποία έθεσε το θέμα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του,είπε ότι ο ίδιος αλλά και όσα στελέχη των ΑΝΕΛ συμμετέχουν στην κυβέρνηση υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους στον πρωθυπουργό. Οι οποίες προφανώς δεν έγιναν δεκτές. Κι έτσι η συγκυβέρνηση συνεχίζεται. “Τραυματισμένη” οπωσδήποτε. Γιατί όλες οι “εχθροπραξίες” είτε καταλήξουν σε πόλεμο ,είτε παραμείνουν σε επίπεδο “αψιμαχιών” αφήνουν τραυματίες.

Ο Καμμένος επιτέθηκε με δριμύτητα και στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ . Η αναφορά του στην συμφωνία για την πώληση των Ναυπηγείων στον Ισκαντάρ Σάφα επί Βαγγέλη Βενιζέλου προκάλεσε την έκρηξη του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Καμία έκπληξη…

Έκπληξη αποτέλεσε η ένταση της αντίδρασης Βενιζέλου ,ο οποίος αποκάλεσε τον Καμμένο “αλήτη” και “αλητάμπουρα”!

Κατά τ΄ άλλα ο ΥΕΘΑ αναφέρθηκε στις υποθέσεις εξοπλισμών -κι όχι μόνο- που έχουν σταλεί στη δικαιοσύνη προαναγγέλοντας νέες αποκαλύψεις “μόλις ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί”.

Militaire.gr

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016