Είναι πάντα εκεί. Καθημερινές,αργίες,Χριστούγεννα και Πάσχα. Στον εναέριο χώρο του Αιγαίου κανείς δεν μπαίνει “απρόσκλητος”,χωρίς να συναντά απέναντί του “μπλε φτερά”. Τα οποία πάντα προσγειώνονται τελευταία.

38 παραβιάσεις έκαναν οι Τούρκοι ,Μεγάλη Πέμπτη .Όλες αντιμετωπίστηκαν από τους μαχητές του Αιγαίου που είναι πάντα εκεί που πρέπει.

Αυτούς επισκέφθηκε ο Α/ΓΕΑ ,Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης, Υποπτέραρχο (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά, Στην 130 Σμηναρχία Μάχης, στην Λήμνο και στην 135 Σμηναρχία Μάχης, στην Σκύρο.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων ο Αρχηγός συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με το ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό των κλιμακίων των αεροσκαφών επιφυλακής και του ελικοπτέρου ετοιμότητας, καθώς και με το προσωπικό των Μονάδων.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016