Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αμερική ο Έλληνας απο την Ρόδο Σταύρος Κεσεδάκης τολμώντας να κυνηγήσει τα ακραία και ιδιαιτέρως επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που κάθε χρόνο αυτή την περίοδο κάνουν την εμφάνιση τους στην χώρα αυτή.

Δεν είναι μόνος του καθώς κάτι τέτοιο για έναν ξένο που πηγαίνει στης Ηνωμένες Πολιτείες αποκλειστικά γι αυτό τον σκοπό είναι απαγορευτικό για λόγους ασφαλείας.Εκεί τον περίμενε η ομάδα JW Severe Weather με τεράστια εμπειρία στα καιρικά φαινόμενα των ΗΠΑ ενώ παράληλλα υπάρχει συνεργασία και με την δική μας ομάδα τις στιγμές του κυνηγιού. 

Απολαύστε παρακάτω μερικές φωτογραφίες του Ροδίτη και μοναδικού Έλληνα κυνηγού ακραίων καιρικών φαινομένων στις ΗΠΑ,όπως δημοσιεύθηκαν στο cyclone-rhodes.com

kyklonas

kyklonas

Μέχρι στιγμής λοιπόν ο Σταύρος έχει καταγράψει 7 ανεμοστρόβιλους ενώ χθές το απόγευμα στην Οκλαχόμα έκανε την εμφάνιση του το εντυπωσιακό φαινόμενο των Mammatus Clouds το οποίο του χάρισε ενα ανεπανάληπτο ηλιοβασίλεμα.

 

kyklonas

Με φίλους κυνηγούς απο το συνεργαζόμενο team στην Αμερική JW Severe Weather. Ο δεύτερος απο αριστερά.

Ακόμα μια εβδομάδα θα μείνει στην Αμερική ο συνεργάτης μας και στην συνέχεια θα επιστρέψει στην αγαπημένη του Ρόδο με τις βαλίτσες του γεμάτες απο εμπειρίες που θα μοιραστεί σιγά σιγά μέσα απο το σάιτ μας.

Καλή συνέχεια και μείνε ασφαλής όπως ξέρεις άλλωστε να κάνεις πάντα.

Ενα μικρό αφιέρωμα απο τo team σου Cyclone of Rhodes Σταύρο.

 Περισσότερες φωτογραφίες απο την δουλειά του Σταύρου μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016