Ιερώνυμος και Τσίπρας θα παρακολουθήσουν μαζί παρέλαση, εκεί που πρέπει: στον Αη Στράτη. Ο Αρχιεπίσκοπος μαζί με τον πρωθυπουργό επέλεξαν τον Αη Στράτη για να στείλουν ένα μήνυμα προς τους κατοίκους όλων των νησιών του Αιγαίου και ειδικά των ακριτικών. Μήνυμα που δεν έχει να κάνει με την “τουρκοφοβία” που πλήττει εμάς τους Αθηναίους! Οι νησιώτες μας ανησυχούν περισσότερο για τα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν στην καθημερινότητά τους λόγω των ελλείψεων σε υγεία και εκπαίδευση κυρίως.

Ο Αρχιεπίσκοπος βρίσκεται από χθες στο νησί. Γιατί η Εκκλησία και ο φιλανθρωπικός οργανισμός της “Αποστολή” τιμήθηκαν από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για το πολύπλευρο κοινωνικό-ανθρωπιστικό έργο της. Την ειδική τιμητική διάκριση  παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της Αποστολής Κωνσταντίνος Δήμτσας.

dimtsas

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016