Ανοικτό το ενδεχόμενο να παραμείνει σήμερα ανοικτό έως τις 17:00 συνεχόμενα το θωρηκτό «Γ. Αβέρωφ» στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, εφόσον η ροή του κόσμου είναι αυξημένη όπως και την περασμένη Κυριακή, οπότε και η επισκεψιμότητα κινήθηκε σε επίπεδα άνω των 6.000 ατόμων, άφησε ο κυβερνήτης του, Σωτήριος Χαραλαμπόπουλος, εκφράζοντας εκ νέου τη συγκίνησή του για τη ζεστή αγκαλιά των Βορειοελλαδιτών.
Τονίζεται ότι με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το θωρηκτό Αβέρωφ θα αποπλεύσει από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης για την μαρίνα Φλοίσβου στο Φάληρο την Τρίτη στις 8 το πρωί και αύριο, θα παραμείνει κλειστό για το κοινό προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες προετοιμασίες για το ταξίδι του.
Υπογραμμίζεται ότι βάσει του επίσημου προγράμματος, το θωρηκτό Αβέρωφ είναι για τελευταία ημέρα σήμερα επισκέψιμο από τις 9 το πρωί έως και τη 1 το μεσημέρι και από τις 3 το μεσημέρι έως και τις 5 το απόγευμα.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016