Ο Σ.Θεοδωράκης μιλά στο Militaire και προτείνει Χάγη για τα ελληνοτουρκικά αν …

Ο Σταύρος  Θεοδωράκης μιλά στο Militaire.gr για την Εθνική Άμυνα . Είναι μάλλον η πρώτη φορά που καταθέτει τις απόψεις του γι΄ αυτό το χώρο.

Ξεκινώντας από την επικαιρότητα των ελληνοτουρκικών ίσως να ξαφνιάσει αρκετούς με τη θέση του η οποία συνοψίζεται στην προσφυγή στη Χάγη αν η Τουρκία εξακολουθήσει να επιμένει στην άρνηση να “συνεννοηθούμε”.

Δηλώνει ότι πρέπει να αλλάξουν όλα στην Εθνική Άμυνα, θεωρεί ότι οι ΕΔ πρέπει “να’  χουν λιγότερους αλλά καλά πληρωμένους στρατιωτικούς”, προτείνει τη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας,μιλά για τους εξοπλισμούς και για πάρα πολλά άλλα θέματα. Ακόμη και για τη θητεία του στο Διδυμότειχο. Η ιστορία που διηγείται από κει έχει ενδιαφέρον.

Το Σάββατο στο Militaire.gr

Print Friendly, PDF & Email
Δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016