Η “ψήφος εμπιστοσύνης” του Τσίπρα στους χειριστές της ΠΑ

Από πρώτο χέρι έζησε ο πρωθυπουργός τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι χειριστές της ΠΑ σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Η κακοκαιρία που επικρατούσε στην πτήση του πρθυπουργικού αεροσκάφους από την Ελευσίνα προς τη Θεσσαλονίκη , ανάγκασε τους χειριστές της ΠΑ, να επιλεξουν το Βόλο για την προσγείωση .

Το αεροσκάφος απογειώθηκε από την Ελευσίνα λίγο μετά από τις 20.30. Η προσέγγιση στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης κρίθηκε αδύνατη με την κακοκαιρία που επικρατούσε. Αρχικά υπήρξαν σκέψεις για προσγείωση στην Καβάλα, αλλά κι εκεί η κατάσταση δεν ήταν καλύτερη. Έτσι αποφασίστηκε ο Βόλος. Εκεί υπήρξαν σκέψεις για να συνεχίσει ο πρωθυπουργός το ταξίδι του οδικώς προς Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος όμως εμπιστευόμενος απόλυτα τους χειριστές της ΠΑ είπε ότι θα αναμένει να του πουν πότε εκείνοι θεωρούν ότι μπορούν να πετάξουν για τη συμπρωτεύουσα. Κάτι που έγινε γύρω στις 23.00 το βράδυ.

Print Friendly, PDF & Email
Δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016