Η τελική μάχη των τζιχαντιστών ενάντια στον δυτικό πολιτισμό σ΄ ένα βίντεο!

Την “τελκή μάχη” κατά του δυτικού κόσμου φαντασιώνονται οι τζιχαντιστές σ΄ ένα βίντεο . Το…σενάριο επικεντρώνεται
στην ιδέα της τελικής  μάχης για την παγκόσμια κυριαρχία, στην οποία οι πιστοί του ISIS θα πολεμήσουν τους «σταυροφόρους» στην πρωτεύουσα της Ιταλίας,τη Ρώμη.

Γυρισμένο στο Ιράκ, δείχνει τανκ με πάνοπλους τζιχαντιστές να κατευθύνονται στη Ρώμη και υποψήφιους καμικάζι να αγκαλιάζονται πριν από την τις αποστολές αυτοκτονίας.
Αρχικά, δείχνει ξανά την εικόνα με τις 60 σημαίες των χωρών με τις οποίες το Ισλαμικό Κράτος θεωρεί πως βρίσκεται σε πόλεμο, μεταξύ των οποίων εκείνες των ΗΠΑ, της Γαλλίας, της Βρετανίας, της Αυστραλίας αλλά και της Ελλάδας. Ο άνδρας που μιλά “πάνω” στο video περιγράφει πως οι τζιχαντιστές θα καταστρέψουν τους «σταυροφόρους».

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016