Η Ρωσία “χοντραίνει” το “παιχνίδι” στη Συρία ρίχνοντας τα “βαριά” βομβαρδιστικά στην μάχη

Η Ρωσία άρχισε να χρησιμοποιεί τον στόλο  των στρατηγικών βομβαρδιστικών για  να διπλασιάσει τον “όγκο” των αεροπορικών επιδρομών ς στη Συρία. Την εξέλιξη αυτή ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού . Πρόσθεσε ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε να υπάρξει συντονισμός των ρωσικών ναυτικών δυνάμεων στη νοτιοανατολική Μεσόγειο,με τη Γαλλία.

“Διεξάγουμε μια μαζική  αεροπορική εκστρατεία  κατά του ισλαμικού κράτους στόχους στη Συρία. Έχουμε διπλασιάσει τώρα τον αριθμό των εξόδων “, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Συμβουλίου Ασφαλείας στη Μόσχα υπό την προεδρία του Ρώσου Προέδρου.
Ο Σοϊγκού δήλωσε ότι η Ρωσία λέον τα  βομβαριδιστικά Tu-95, Tu-22 και Tu-160  και ενίσχυσε τις αεροπορικές της δυνάμεις με ακόμη   37 νέα αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Su-34  και SU- 27 .

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016