Η προκήρυξη του Ρουβίκωνα εντός ΥΠΕΘΑ! Τι λέει το ΓΕΕΘΑ

Αυτή είναι μία από τις πολλές προκηρύξεις που έριξαν τα μέλη του Ρουβίκωνα τον προαύλιο χώρο του ΥΠΕΘΑ. 20 άτομα κατόρθωσαν να περάσουν από την κεντρική πύλη και να φθάσουν μέχρι  στην είσοδο του ΓΕΝ!

Το προσωπικό της πύλης αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να κατεβάσει τα ρολά της κεντρικής πύλης ώστε να εγκλωβίσει τα μέλη του Ρουβίκωνα εντός ΥΠΕΘΑ μέχρι να ΄ρθει η αστυνομία.

Το ΓΕΕΘΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, μεσημβρινές ώρες, ομάδα πολιτών εισήλθε χωρίς άδεια  στον προαύλιο χώρου του στρατοπέδου “ΠΑΠΑΓΟΥ” από την Πύλη Μεσογείων και πέταξε φυλλάδια. Ακολούθως απωθήθηκαν από προσωπικό ασφαλείας του στρατοπέδου και αποχώρησαν.

Για το περιστατικό ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έχει διατάξει ΕΔΕ για την διακρίβωση των συνθηκών και αιτίων και τον καταλογισμό ευθυνών. Επίσης έχει ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία.

Print Friendly, PDF & Email
Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016