Η Μπάντα του ΠΝ στο κατάστρωμα του θρυλικού ΑΒΕΡΩΦ! Βίντεο Militaire για Καλά Χριστούγεννα

Δεν βάλαμε χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Militaire.gr. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να στείλουμε ευχές στον καθένα από εσάς που κάθε μέρα μας τιμάτε, διαβάζοντας τα κείμενά μας. Σκεφθήκαμε ότι ήταν καλύτερο να σας ευχηθούμε Καλά Χριστούγεννα μ΄ ένα βίντεο που δημιουργήσαμε οι ίδιοι με την έμπνευση του οπερατέρ Γιώργου Γρυλλή. Η Μπάντα του ΠΝ, στο κατάστρωμα του Θρυλικού Θωρηκτού Γ. ΑΒΕΡΩΦ, που πριν λίγες ημέρες επέστρεψε από το θριαμβευτικό του ταξίδι στη Θεσσαλονίκη!

Ο Αρχιμουσικός της Μπάντας του ΠΝ Γ. Τσιλιμπάρης, μιλά στη Φανή Καρβουνοπούλου, για την ιστορία της Μπάντας επί του Θωρηκτού ΑΒΕΡΩΦ και περιγράφει τι έζησε με τους μουσικούς του στη Θεσσαλονίκη. Στην τελευταία, προς το παρόν, αποστολή του Θωρηκτού. Τα όσα λέει είναι πάρα πολύ συγκινητικά!

Η Μπάντα του ΠΝ παίζει για εσάς το “Αγια Νύχτα” και φυσικά τα κάλαντα των Χριστουγέννων!

Χρόνια σας πολλά!

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016