Με την ευκαιρία της παρουσίας του Θ/Κ ” Γ. ΑΒΕΡΩΦ” στη Θεσσαλονίκη, η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, συνοδευόμενη από το κουαρτέτο ʺFORTISSIMOʺ, πραγματοποίησε συναυλία, τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017, στην αίθουσα του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

    Το μουσικό ταξίδι περιελάμβανε μελωδίες του ελληνικού και ξένου πενταγράμμου, οι οποίες παρά το πέρασμα του χρόνου εξακολουθούν να παρακινούν με το δυναμισμό και το λυρισμό τους, γράφοντας ιστορία.

    Η συναισθηματική φόρτιση, ο παλμός και η συγκίνηση με την οποία ο κόσμος αγκάλιασε την όλη εκδήλωση, σηματοδότησε την επιτυχία της, καταδεικνύοντας παράλληλα την ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση των πολιτών της Βορείου Ελλάδος, προς το Πολεμικό Ναυτικό. 

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016