Η κοινωνία της επίδειξης κι όχι της ουσίας σ΄ένα βίντεο φοιτητή!

Το βίντεο από τον Ευάγγελο Αναγνώστου,  φοιτητή στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.Το κείμενο που το συνοδεύει,επίσης δικό του. Ευχάριστο να σου στέλνουν φοιτητές τη δουλειά τους. Ελπίζουμε να το κάνουν κι άλλοι:

“Έχω φτιάξει ένα βίντεο στο οποίο ο χαρακτήρας Vagelarios μέσα στην οικονομική κρίση, χωρίς λεφτά θέλει να ανοίξει μπουκάλι ακριβής βότκας Belvedere. Δεν βρίσκει όμως δουλειά και προσπαθεί μοιράζοντας φυλλάδια στην πλατεία Συντάγματος να βγάλει χρήματα . Και εκεί είναι το ζουμί και η πλάκα του βίντεο , καθώς οι υπερβολικές του αντιδράσεις τρομάζουν τους περαστικούς, ενώ με κάποιους έρχεται σχεδόν στα χέρια. Το βίντεο – φάρσα   είναι φυσικά σατυρικό, και σε ένα δεύτερο επίπεδο καυτηριάζει την ματαιοδοξία της κοινωνίας μας για την επίδειξη που θέλουμε να κάνουμε (κοινωνία του φαίνεσθαι) “.

Print Friendly, PDF & Email
Δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016