Η κακή τύχη δεν λέει να εγκαταλείψει το ΓΕΣ! Οι πέντε νεκροί στα δύο δυστυχήματα με το τζιπ  στην Μαλακάσα και το ελικόπτερο στην Ελασσόνα έχουν πληγώσει τις ΕΔ και ειδικά στον Στρατό.

Τα ατυχήματα είχαν και συνέχεια με ένα ελικόπτερο Apache κι ένα ΧΙΟΥΙ να κάνουν αναγκαστικές προσγειώσεις. Αλλά είχαμε κι άλλο ένα ατύχημα με δύο τραυματισμούς ευτυχώς όχι σοβαρούς. Ένα τζιπ ανατράπηκε μέσα στο στρατόπεδο του Αυλώνα με αποτέλεσμα οδηγός και συνοδηγός να τραυματιστούν ελαφρά.

Το ατύχημα έγινε κατά τη διάρκεια αιφνιδιαστικής άσκησης ενεργοποίησης του τμήματος άμεσης επέμβασης (ΤΑΕ) του στρατοπέδου, στο οποίο πήγε χωρίς ειδοποίηση ο Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής, την Τετάρτη.

Την επόμενη μέρα το ελικόπτερο ΧΙΟΥΙ με το οποίο πέταξε στη Δονούσα ο Α/ΓΕΣ, παρουσίασε βλάβη κατά την απογείωσή του από το νησί.

Το ευχέλαιο που γράφαμε προχθές ότι χρειάζεται να γίνει στο ΓΕΣ δεν είναι πια  “μαύρο χιούμορ”.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016