“Η δικαίωση των στρατιωτικών είναι δεδομένη ακόμη και με κατασχέσεις” λέει ο Γ.Αντωνακόπουλος

Με απλά λόγια ο δικηγόρος που έχει διαχειριστεί επιτυχώς μέχρι στιγής όλες τις δικαστικές μάχες των στρατιωτικών,εξηγεί μέσω της συνέντευξής του στο Militaire.gr με ποιο τρόπο θα δικαιωθούν.

Ο Γιώργος Αντωνακόπουλος εξηγεί τι ακριβώς προσθέτει η δεύτερη θετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας στην φαρέτρα των στρατιωτικών.Αναλύει τους πρακτικούς τρόπους με τους οποίους πρέπει να ολοκληρωθούν οι διεκδικήσεις του και θεωρεί δεδομένη πλέον την δικαίωσή τους. Ακόμη και με κατασχέσεις κατά του δημοσίου αν χρειαστεί.

Ο κ.Αντωνακόπουλος επισημαίνει με ένταση τη τεράστια σημασία που είχαν κι έχουν οι Ενώσεις Στρατιωτικών.Ίσως αυτή αποτελεσματικότητα εξηγεί την αδιαφορία με την οποία η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την νομοθέτησή τους,αλλά και τον γραφικό μεν αλλά σκληρό πόλεμο που δέχονται από μια ισχνή μειοψηφία.

Δείτε την συνέντευξη του Γιώργου Αντωνακόπουλου που νομίζουμε ότι απαντά σε πολλές απορίες των στρατιωτικών.

Militaire.gr

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016