Η γκάφα του ΓΕΣ με τη ΛΑΕΔ που αποφεύχθηκε στο παρά ένα μ΄ ένα τηλεφώνημα

Η ΛΑΕΔ είναι στολίδι και οι εκδηλώσεις που γίνονται εκεί είναι πάντα προσεγμένες και επιλεγμένες. Προσφάτως το ΓΕΣ λίγο έλειψε με μια μεγαλειώδη γκάφα να δημιουργησει πρόβλημα,έχοντας εγκρίνει την παραχώρησή της σε “κοινωνική ομάδα” που για να το πούμε “στρογγυλά” θα προκαλούσε σίγουρα αντιδράσεις εντός κι εκτός στρατεύματος και σίγουρα θα έκανε έξαλλη τη πολιτική ηγεσία.

Η γκάφα αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή με τηλεφώνημα στο γραφείο του Α/ΓΕΣ από  απόστρατο αξιωματικό που έμεινε έκπληκτος όταν έλαβε την πρόσκληση.

Ίσως το επόμενο τριήμερο-τετραήμερο που ΥΕΘΑ και Α/ΓΕΣ θα ΄ναι μαζί σε νησιά και στη Θράκη θα ΄χουν την ευκαιρία να συζητήσουν την “γκάφα” που θα προκαλούσε “τεκτονικές αντιδράσεις”.

Ότι κάτι δεν πάει καλά στο ΓΕΣ είναι προφανές…

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016