Η Αθήνα “σφράγισε” την Κακαβιά! Η μεγάλη γλώσσα Ράμα πρέπει να ΄χει και συνέπειες

Η μεγάλη γλώσσα του Ράμα πρέπει να ΄χει και συνέπειες. Και υπάρχουν πολλές που μπορεί να τις καταλάβει. Όπως φαίνεται η Αθήνα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει όσα νομιμότατα αντίμετρα διαθέτει στην προκλητική συμπεριφορά των Τιράνων.

Σύμφωνα με όσα γράφει το epiruspost.gr  η Κακαβιά έχει “σφραγιστεί” τα τελευταία 24ωρα. Η Αθήνα προχώρησε στην αυστηρή εφαρμογή του Νόμου και της Συνθήκης Σένγκεν.

Αποτέλεσμα είναι οι διελεύσεις Αλβανών πολιτών προς την χώρα μας να γίνονται πλέον με το σταγονόμετρο και δεκάδες, σε καθημερινή βάση, να υποχρεώνονται να επιστρέψουν στην χώρα τους.

Τα Τίρανα ερμηνεύουν την κατάσταση ως αυτή ως «αντίποινα» εκ μέρους της Ελλάδας. Αδιάφορο πως το ερμηνεύουν.

Ο Ράμα θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν θα κάνει και δεν θα λέει ότι θέλει. Ή θα μάθει να συμπεριφέρεται σαν ηγέτης χώρας ή σαν τσιράκι του Ερντογάν. Η επιλογή δική του. Αν επιλέξει το δεύτερο θα έχει και συνέπειες.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016