Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής κατά Α/ΓΕΣ και δεν αντιδρά κανείς;

Απόστρατος αξιωματικός, ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής πλέον, με ανοιχτή του επιστολή (!) κάνει παρατηρήσεις (!)  στον Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή, γιατί είχε τη πρόθεση, τη σκέψη, την απόφαση, δεν έχει σημασία τι, να τιμωρήσει συμμετέχοντα στην παρέλαση Πεζοναύτη! Ο απόστρατος αξιωματικός και ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, απευθύνεται στον Α/ΓΕΣ στον ενικό! Όχι σε προσωπική επιστολή επαναλαμβάνουμε. Σε ανοιχτή επιστολή η οποία κάνει το γύρο του διαδικτύου…Ειδικά όσοι έχουν διαδικτυακούς “πάγκους πατριδοκαπηλείας” την προβάλλουν και ως κάτι εξαιρετικό!!! Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα γινόταν αν οποιοσδήποτε άλλος τολμούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Και ορθώς θα γινόταν. Αλλά με τη Χρυσή Αυγή φαίνεται ότι υπάρχει ανοχή και ασυλία.

Η επιλογή της ανοιχτής επιστολής προς τον Α/ΓΕΣ για ένα τέτοιο θέμα είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Όπως απαράδεκτο είναι και το γεγονός ότι δεν έχει ιδρώσει κανενός τ΄ αυτί . Δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση …Περιμέναμε αρκετές ώρες να διαπιστώσουμε αν κάποιος θα πάρει θέση. Σιωπή. 

Ο Α/ΓΕΣ δεν μπορεί να εγκαλείται από κανέναν! Ακόμη και από απόστρατους στρατηγούς. Αν κάτι θέλουν να του επισημάνουν υπάρχουν:

•Τα τηλέφωνα

•Τα e mail

•Οι προσωπικές επιστολές.

•Ακόμη και η προσωπική επαφή.

Όλα τ΄ άλλα είναι απλά για τη δημιουργία εντυπώσεων.

“Κουμάντο” στον Στρατό κάνει μόνο ο Α/ΓΕΣ. Δεν χρειάζεται ούτε υποδείξεις, ούτε πολύ περισσότερο παρατηρήσεις με τη μορφή επίπληξης.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016