“Ευλόγησον” στη Λέσβο με τους Τούρκους να μην καταλαβαίνουν τίποτα. Συνεχίζουν σαν “δαιμονισμένοι” να προκαλούν ,περιφρονώντας τους πάντες και τα πάντα και επιδιώκωντας την κλιμάκωση.

Την ώρα που ο Πάπας,ο Οικουμενικός Πατριάρχης και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος βρίσκονταν στη Λέσβο προσπαθώντας να στείλουν μήνυμα ειρήνης. τουρκικό περιπολικό σκάφος παραραβίαζε για ακόμη μια φορά χωρικά ύδατα στις Οινούσσες! Επί ώρες ο τούρκος κυβερνήτης αρνούνταν να αποχωρήσει παρά το συνεχές “πρέσινγκ” που υπέστη από σκάφος του ΠΝ! Κανονιοφόροι του Στόλου που αποπλέουν από …τα θεωρούμενα από τη Τουρκία αποστρατικοποιημένα νησιά (!!!) παρακολουθούν τις προκλήσεις των Τούρκων από κοντά.

Είναι χωρίς προηγούμενο η επιμονή των Τούρκων στις προκλήσεις και στην Αθήνα ανοιχτά πλέον κάποιοι μιλούν για την αναπόφευκτη κλιμάκωση που έρχεται.

Militaire.gr

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016