“Ευλόγησον”! Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Στην προσπάθεια να αντιμετωπίσει τους “καλικάντζαρους” που κάνουν ότι μπορούν για να την διαλύσουν, χρειάζεται η ευχή του Αρχιεπισκόπου.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣ αναφέρει:

Αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016, με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Μακαριώτατο κ. Ιερώνυμο, τον οποίο ενημέρωσε για τους σκοπούς και τους στόχους της Ομοσπονδίας μας.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό και εγκάρδιο κλίμα, τονίστηκε από πλευράς μας η αναγκαιότητα ύπαρξης της Ομοσπονδίας μας και εκφράστηκε και από τις 2 πλευρές η ανάγκη συνέχισης των επαφών μας, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε αρωγός και βοηθός στο έργο που καλείται να επιτελέσει ο φορέας μας προς όφελος όλων των στρατιωτικών και ιδίως των οικογενειών αυτών που χρήζουν μεγαλύτερης βοήθειας.

Για τη συνάντηση αυτή επιδόθηκε στον Αρχιεπίσκοπο αναμνηστική πλακέτα της Ομοσπονδίας μας, ενώ, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, ο Μακαριότατος ευχήθηκε δια της Ομοσπονδίας υγεία, αγάπη, ταπεινοφροσύνη και υπομονή σε όλους τους στρατιωτικούς.

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016