Ο Ερντογάν και τα “γεράκια” του “ατενίζουν” το Αιγαίο-Φωτογραφίες από την άσκηση EFES 2016

Οι φωτογραφίες είναι από την ιστοσελίδα της τουρκικής προεδρίας. Ο Ταγίπ Ερντογάν και το “γεράκι” του,ο Αρχηγός των τουρκικών ΕΔ παρακολουθούν την τελική φάση της άσκησης EFES 2016,με “φόντο” το Αιγαίο. Η παρουσία του Ερντογάν που είχε στο πλάϊ του τον απαρατήρητο διορισμένο πρωθυπουργό του,στην τελική φάση της άσκησης αυτή τη περίοδο έχει μια σημασία.

Η Τουρκία παρά τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που έχει,τα πολλά μέτωπα που έχει ανοιχτά,συνεχίζει να πιέζει την Ελλάδα στο Αιγαίο.Το κάνει με προκλήσεις διαρκείας και με συνεχή προβολή στρατιωτικής ισχύος.

Η άσκηση EFES 2016 και τα όσα παρουσιάστηκαν σ΄ αυτή εντάσσεται σ΄ αυτή τη προσπάθεια.

Η “επικοινωνία” σ΄ αυτές τις “ψυχολογικές επιχειρήσεις” έχει πάντα μεγάλη σημασία.Κάτι που στην Αθήνα δεν έχει γίνει κατανοητό. Οι φωτογραφίες του Ερντογάν με τους στρατηγούς είναι ενδεικτικές.

erdogan_akar3

erdogan_akar2

erdogan_efes

erdogan_aigaio

erdogan_akar

Militaire.gr

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ. Εργάστηκε στον ΑΝΤΕΝΝΑ από το 1991 ως το 2015. Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016